Flotă / încărcare

Prin intermediul serviciilor noastre de încărcare noi completăm lantul de aprovizionare pe care l-am dezvoltat pentru clientii nostrii.

Pe piata internationala produsele noastre sunt disponibile prin serviciile excelente de încărcare pe care le punem la dispozitie cu asistenta profesională a tuturor liniilor maritime ce operează în piată.

Servicii de transport / Logistică

De mai bine de 18 ani, compania noastră îsi dezvoltă în mod constant sistemul de management în lantul de aprovizionare / furnizare al materiilor prime prin intermediul serviciilor de transport / logistică, pentru a asigura fluxul perfect de bunuri de la origine către fiecare punct de destinatie în conformitate cu cerintele clientilor.

Expertii nostri organizează, implementează si administrează în mod constant fluxul de bunuri de la producător către punctul de descărcare al clientului. Ținta noastră este să optimizăm și să creștem profitul clientului prin intermediul profesionistilor nostri si al serviciilor bine dezvoltate.

Distributie

Livrarea de servicii de calitate de talie internatională pentru clientii nostri este telul nostru principal.

Angajatii nostri sunt profesionisti instruiti la standarde înalte si total dedicati pentru a furniza servicii perfecte tuturor clientilor companiei noastre.

Prin intermediul canalelor noastre de distributie extrem de bine dezvoltate, atât în piata internă cât si în cea internatională, clientii primesc din partea companie noastre exact ce ea ce asteaptă : nivele de performantă la standarde înalte si o gamă variată de servicii de livrare pe toate canalele disponibile : rutier, aerian, maritim.