Founded since 1995

AG-CHIM TRADING Co si-a inceput activitatea de import-export in anul 1995, evoluand in mod constant datorita echipei sale de profesionisti, a flexibilitatii, a seriozitatii si promtitudinii in relatia cu partenerii sai de afaceri.

Compania este renumita pentru relatiile de comert intern si international, atat in domeniul materiilor prime chimce, cat si in cel al produselor si echipamentelor de uz veterinar si industrie alimentara.

VALORILE NOASTRE:

SATISFACTIA CLIENTILOR si FURNIZORILOR – este obiectivul nostru fundamental in mentinerea si dezvoltarea constanta a relatiilor de afaceri.

CALITATEA si CONFORMITATEA - Comercializam produse de inalta calitate respectand standardele europene.

LOGISTICA DE TRANSPORT INTEGRALA : Asiguram transport intern si international pentru livrarea rapida si eficienta a marfurilor.

TRANSPARENTA – Ne distingem prin deschidere permanenta catre dialog cu partenerii nostri.

PROFESIONALISM – Angajatii companiei asigura servicii de asistenta cu inalt grad de specializare pe ramuri specific de activitate.

DIVERSITATE - gama de produse comercializate de catre compania echipamente si dezifectanti pentru igiena fermelor de animale, insaminatari artificiale la animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, si ajungand la materii prime chimice utilizate in industria detergentilor,a sticlei, industria de pielarie si textile, industria de purificare a apei, industria materialelor de constructii s.a.m.d.

Datorita perfectionarii constante a personalului sau AG-CHIM TRADING Co. a creat un set unic de competenţe şi un mod de lucru apt sa raspunda, cu profesionalism, oricarei cerinte a partenerilor sai.

In viitor prin dezvoltarea continua a abilitatilor individuale şi de expertiză, compania AG-CHIM Trading Co. are ca scop intarirea pozitiei de lider in pietele ce le deserveste.

ECHIPA AG-CHIM TRADING CO SRL